• SAPUL - Doškolovací kurz - "obnovenie certifikátu" učiteľ "C" lyže - SAPUL - 1. kvalifikačný stupeň, Tatranská Lomnica 06. - 15. 12. 2013

          • SAPUL (Slovenská asociácia učiteľov lyžovania a snowboardingu), akreditovaná MŠ SR, organizovala v dňoch 06. - 15. 12. 2013 v Tatranskej Lomnici (Buková hora) 10 dňový kurz pre nových profesionálnych učiteľov lyžovania. Z nášho Amavet klubu sa zúčastňovala kurzu Mária a jej kamarátka Zuzka z Martina. Dievčatá úspešne zvládli záverečné testy z prednášok (piatok večer), metodické výstupy v cudzom jazyku (sobota dopoludnia) a skúšobné jazdy (nedeľa dopoludnia) a stali sa tak kvalifikovanými učiteľkami lyžovania pre SAPUL. Prešli tri roky, ktoré Mária odučila v lyžiarskej škole FATRA SKI vo Vrátnej pod vedením Mgr. Radovana Chovančíka a bolo treba predĺžiť licenciu profesionálneho učiteľa lyžovania pre SAPUL. Mária sa preto v dňoch 20. a 21. 12. 2016 zúčastnila v lyziarskom stredisku Jasenská dolina doškolovacieho kurzu pre obnovenie certifikátu učiteľ "C" lyže - SAPUL - 1. kvalifikačný stupeň. Pod odborným dohľadom lektora Mgr. Radovana Chovančíka (SAPUL, licencia "A") prežila dva dni zdokonaľovacieho výcviku a úspešne si predĺžila licenciu profesionálneho učiteľa lyžovania na ďalšie tri roky. Gratulujeme! A Márii prajeme veľa úspechov v lyžiarskej škole FATRA SKI v zimnej sezóne 2016/17 vo Vrátnej!

            © ib, 23. 12. 2016, 23:03

        • SOČ 2017 - Aquapark Nové Mesto nad Váhom
          • SOČ 2017 - Aquapark Nové Mesto nad Váhom

          • Ďakujeme prevádzkovému riaditeľovi Tatralandie pánovi Vladimírovi Moravčíkovi a prevádzkovému riaditeľovi GINO Paradise Bešeňová Martinovi Čupkovi za spoluprácu s naším Amavet klubom, v rámci ktorej umožnili Šimonovi Bukovčákovi a Danielovi Gajdošovi vstup do aquaparku a sprevádzali ich pri prehliadke technického vybavenia aquaparku. Chlapci navštevujú SOŠ Stavebnú Emila Belluša v Trenčíne, sú žiakmi štvrtého ročníka a pracujú na SOČ s názvom Aquapark Nové Mesto nad Váhom. Ich úlohou jej vypracovať stavebnú dokumentáciu budov aquaparku. Pánovi Moravčíkovi ďakujeme aj za hodinu, ktorú strávil so Šimonom pri konzultácii výkresovej dokumentácie navrhovaného aquparku.

            © ib, 11. 12. 2016, 19:17